Al doilea embriotransfer

Urmeaza al doilea embriotransfer. De data asta sunt mai precauta. Am grija sa nu-mi fie frig, incerc sa nu ridic greutati, sa fiu pozitiva. Aiurea!
Din nou esec!
Pentru a verifica daca a mers sau nu tratamentul trebuie sa faci o analiza din sange care se numeste beta HCG la 10 zile dupa embriotransfer. Pe perioada celor 10 zile trebuie sa iei ovule de progesteron pt a sustine o eventuala sarcina. Mie mi-au dat si Clexane sa fac in burta. Just in case. Sa fie acolo :)))
Clexane sunt injectii care se recomanda in cazul persoanelor care sufera de trombofilie. Nu era cazul meu dar You never know. La noi in Romania am auzit multe persoane care fac aceste injectii si care nu sufera de trobofilii dar le fac pt ca le-au fost recomandate

Buuunn alt esec

Mai aveam 2 embrioni. De data asta s-a hotarat transferul ambiilor embrioni
I-am transferat . Iar stai 10 zile si asteapta analiza
Dupa 10 zile…eram insarcinata. Nu va puteti imagina ce era in inima mea. Cata fericire. In sfarsit.

La 5 saptamani trebuie sa te duci la ecografie sa-ti confirme ca e saculetul in uter. Si dupa ar trebui sa vizualizezi si embrionul.
Am tot asteptat pana la 8 saptamani sa vedem embrionul. Nu era!! Era cum numesc ei: o sarcina cu ou clar. Aveam placenta dar lipsea omuletul 🙁 Multe notiuni medicale le-am aflat din cauza conditiei mele

Ce e de facut acum? Chiuretaj. Sarcina nu se elimina singura iar eu voiam sa inchid cat mai repede acest capitol.
Nu mai aveam nici un embrion.
Trebuia sa o iau de la capat
Unde? Cand?
Nu mai pot 🙁

Share: