Rezultatul de la Valencia

In 2 saptamani m-au sunat cei din Valencia. Nu va imaginati cum am raspuns la telefon cand am vazut pe ecran numar de Spania. Tremuram. Eram la munte cu finii nostri, Liviu si Luminita si baietelul lor, pe atunci in varsta de 2 ani. Stiau povestea. Asteptau si ei rezultatul.

6 . Acesta a fost rezultatul embrionilor sanatosi obtinuti in urma analizei genetice. 6 posibili copilasi. Plangeam. Urma sa le comunic cand vin la transfer. Am hotarat chiar luna urmatoare, adica in Octombrie. Tin minte toate evenimentele care s-au petrecut in luna aceea. Eram la o nunta la Snagov iar imediat dupa nunta trebuia sa mergem la Valencia pt embriotransfer.

Pregatirea pentru un embriotransfer consta in ovule de progesteron , pastile de estradiol , dozarea hormonala in anumite zile cerute de ei , precum si 2 ecografii pentru a se vizualiza endometrul ( cel ce mie mi-a dat batai de cap )

Am hotarat sa ne transferam 2 embrioni , de fapt , aceasta a fost si sugestia lor . In ziua embriotransferlui trebuie sa bei cam 2 litri de apa cu o ora inainte de interventie pentru a se vizualiza foarte bine uterul la ecograf. Eram in salon si asteptam sa ne cheme , evident totul se intampla cu intarziere pentru ca Spania are alte valori ale minutului 🙂 Ne anunta ca din pacate un embrion nu a supravietuit la decongelare si ca mai trebuie sa decongeleze inca unul. Asta inseamna ca mai ramanem cu 3. Am zis ok. Decongelam.

Si i-am transferat. Pe primii 2. Si acum incepe asteptarea. De care nu sunt deloc straina. La 2 zile dupa embriotransfer am zburat inapoi spre Romania.

Share: