Despre M&T

So…first thing first
Sa va ofer cateva date despre mine
Ma numesc Laura,am 31 de ani si pana de curand am suferit de infertilitate 🙂 Cand am scris aceasta fraza,m-am simtit de parca eram la o intalnire AA,intr-o incapere plina cu alte persoane care imi impartasesc suferinta.

In schimb,sunt singura in Spania,cu un copil de un an si aproape 2 luni langa mine,care se joaca linistit. Copil obtinut dupa 6 ani de tratamente,durere,suferinta si dezamagiri. Lacrimi. Sa nu uitam de ele. Cu galeata!!!
Pana la 19 ani am avut o viata ca orice alt copil/adolescent,nimic deosebit. Din cauza unei persoane cu o influenta nefasta asupra mea,corpul meu a avut de suferit. La 20 de ani cantaream 39 de kg si nu mai aveam menstruatie. Eram captiva in corpul unui prescolar. Nu puteam iesi din aceea situatie. Nu vedeam finalul. Ulterior a intrat #el in viata mea si lucrurile incet incet au inceput sa se aseze.
Sunt impreuna cu sotul meu de 11 ani jumate si pana la nasterea copilului nostru,a fost cel mai bun lucru care mi s-a intamplat. Dumnezeu mi l-a scos in cale. M-a salvat!
Desi incepusem sa revin la o greutate normala,menstra tot nu aparea. La sfatul unui medic am inceput sa iau anticonceptionale si am tot luat timp de 4 ani pana cand ne-am casatorit la 24 de ani ai mei,34 de ani ai lui. Am zis si noi ca tot omul,hai sa facem un copil.
Eeeei dragii mei si de aici incepe chinul

Trimite un mesaj

Your Name (required)

Your Email (required)

Subject

Your Message