Second Christmas with my miracle baby

Anul acesta sarbatoresc al doilea Craciun cu Thomas, minunea mea de la Dumnezeu. In fiecare seara cand ii spun rugaciunea, in incheiere, ii multumesc Domnului pentru ce mi-a oferit. Mereu am fost de parere ca El a avut un plan pentru mine si tot ce mi s-a intamplat rau, a fost pentru ca ma astepta ceva mai bun. Si asa a si fost! Thomas este tot ce am eu mai bun si mai scump pe lumea asta. De mica, nu mi-am dorit sa am nu stiu ce cariera sau lucruri materiale. Nu! Eu mi-am dorit sa fiu mama. Si cumva a venit ca o lovitura destul de dura vestea ca eu nu pot face copil decat cu ajutorul fertilizarii in vitro!

De cand s-a nascut el, viata mea a capatat alt sens. Ba nu, viata mea a capatat sens! Stiu ca probabil ma judecati sau ma contraziceti dar eu aici am promis ca voi scrie sincer despre sentimentele mele. Sunt una din acelea care afirma ca un copil o implineste suficient incat sa nu mai aiba nevoie de altceva. Sigur ca nu am abandonat nici job-ul, nici prietenii dar nicaieri nu-i mai bine ca acasa unde este el! De aceea nici nu-mi place sa ies atat de mult seara. Pentru ca imi place sa-l culc eu! Logic, sunt obosita si nu mai stiu ce e acela somn de 6 ore legat dar va intreb, i-ati auzit cumva rasul? Merita cu varf si indesat toata oboseala mea si stiu ca faptul ca ii sunt mereu in preajma si primeste dragostea mea, se va vedea in viitor in educatia si in comportamentul lui! El este un copil care primeste dragoste din toate partile si stiu sigur ca acest copil va oferi bunatate tuturor celor din jurul sau.

Craciunul se sarbatoreste in familie! Mereu! Avem o familie mare si cumva trebuie sa ne impartim in toate partile dar el ne va insoti la toate evenimentele. Probabil va primi o gramada de trenulete si tractoare pe care cu siguranta le va abandona in detrimentul aspiratorului sau a mopului :))

Asa cum am mai scris, eu vreau sa-i ofer lui emotie de sarbatori, sa ramana cu amintiri placute mereu. De aceea am inceput sa-l implic in decorarea casei, a bradului pe care sper din tot sufletul ca nu-l va distruge pana la final 🙂 Ne uitam la Santa Claus pe Youtube si ii mai coc diverse bunatati la cuptor in spiritul sarbatorilor. Spuneti ca este prea mic. Poate. Dar eu tot incerc. Sa simta in casa miros de sarbatoare, ma ajuta sa impachetam cadourile desi recunosc ca nu merge foarte bine aceasta activitate, el reusind sa-mi strice tot ce impachetez eu.

Mereu luam brad in ghiveci pentru ca mai apoi il plantam. Am plantat fiecare bradut si ma bucur ca s-a prins. Daca nu as fi avut posibilitatea de a-i planta nu cred ca as fi luat brad natural. Ma intristeaza sa-i vad aruncati la gunoi dupa sarbatori. Trist!

Ce ii voi pune sub brad? Ma gandesc sa-i cumpar un tractor pe care sa-l construiasca el 🙂 A devenit mai independent si ii place sa construiasca lucruri si tu sa-l lauzi mai apoi 🙂

Inainte sa am copil, ma gandeam ca mi-ar placea sa fiu insarcinata si de ziua mea si de Craciun pentru ca in acest fel, vor fi si mai speciale aceste zile. De ce? Pentru ca inimile noastre au baut in acelasi corp timp de 9 luni de zile. Stiu , o prostie dar asa gandeam eu. Ca voiam sa-mi impart aceste celebrari cu el sau ea.

Voi cum petreceti Craciunul? Ca un sfat incercati sa va bucurati de aceste momente. Nu se vor mai intoarce niciodata!

Share: