Istanbul

Bun! Acum am zis hai sa incerc si in Istanbul. Gasisem o clinica cu rezultate destul de bine. Turcii au un turism medical foarte bine pus la punct. Te asteapta un sofer la aeroport, ai translator roman pe toata perioada sederii in clinica iar personalul foarte amabil.

Am fost la consultatie. Doctorul mi-a placut tare mult. Mi-a facut ecografie si spune: Hmmmm. Eu: ce s-a intamplat? Si primesc raspuns: Uterul tau arata diferit fata de cum ar trebui sa fie in mod normal. Si Bang! Alt diagnostic. De data asta cel corect. Vrea sa-mi faca o analiza genetica. Sa vada daca sunt compatibila genetic cu sotul meu. Nimeni nu a mai solicitat o astfel de analiza. Mi-a facut si o histerosalpingografie( se verifica uterul si trompele). Eram ok.

Singura problema era forma uterului. Cum de atatia medici,dupa atatea ecografii nu si-au dat seama ca aveam o forma diferita la uter??

Era clar. Asta este medicul meu. Dar din nou Dumnezeu are alte planuri.

Au avut loc atentatele in Istanbul iar mie mi-a fost frica sa plec. Medicul din nou a solicitat sa locuiesc acolo pe perioada tratamentului. Mi-a fost teama sa stau singura in Istanbul.
Daca nu ar fi fost atentatele, as fii mers. Imi placea medicul.

Am vorbit tot drumul pe avion inapoi spre Romania de faptul ca a descoperit problema mea. Uterul . Dar cum de aici nu a observat nimeni? Si s-a observat la o simpla ecografie, nu a fost ceva performant. Nu vreau sa fiu rea dar eu am trecut prin atatea maini in acesti ani

Share: