Valencia

Mai tineti minte ca v-am povestit ca la prima intalnire cu somitatea austriaca, era langa acesta un medic care m-a ajutat enorm? Este o doamna doctor cu un suflet mare la care am continuat sa merg in toti acesti ani.
La o discutie, o intreb incotro sa ma duc, ce clinica mai e buna. Imi spune fara ezitare numele clinicii la care am fost. Are sedii in toata lumea, pe mai multe continente. Lideri mondiali. Am studiat si am aflat ca clinica mama se afla in Valencia. Tot acolo se afla si medicul care a infiintat-o.

Am zis sa merg la sigur!

Am sunat sa fac programare. Acolo este alt sistem. Nu-ti poti alege tu medicul. Te programeaza ei la cine ai norocul. Ok..fac programare. Prima programare o aveam in Iunie. La cine credeti?? Chiar la cel care a infiintat clinica. Cat noroc sa ai? Mereu am spus ca sunt norocoasa si daca mi s-a intamplat ceva rau, a fost pentru ca asa trebuia. Ca dupa urma ceva bine

Luam hotelul, biletele de avion si asteptam. Ajungem la clinica. Un spital mare destinat numai infertilitatii. Alaturi aveau un spital pt donatori. Era ceva nemaivazut de mine pana atunci.

La ora 9 aveam. Se face ora 11. Tot nu intrasem la ora 13.30 il vad pe medciul meu ca pleaca. Nu mai putea sta. Am zis ca e bataie de joc,am facut scandal,ca romanu, stiti cum e 🙂 M-a primit alt doctor, mana lui dreapta, mi-a studiat tot dosarul. A doua zi urma sa vin din nou si de data asta ma va vedea el. Dar ce credeti ca imi spune la ecografie? Ca uterul meu nu are forma corecta :))
Doar cei din Valencia si doctorul din Instabul mi-au spus de aceasta problema! Am zis: El e! Asta am simtit! Desi eu sunt ceas elvetian cand vine vorba de programari iar el ma lasase sa astept cateva ore bune, am simtit ca stie ce vorbeste.

A venit vorba despre o operatie. De modificare a uterului, corectare a formei. El a sugerat ca intai sa facem tratamentul, sa transferam embrioni si poate avem noroc si nu este nevoie de aceasta interventie. Daca facem transfer, se prinde sarcina si nu evolueaza, acesta este semnalul ca operatia este necesara. Ei nu te opereaza daca nu ai neaparat nevoie. Ei nu-ti prescriu Clexane doar asa.

Share: