33 de primaveri

Astazi implinesc 33 de ani si 2 ani si aproape 5 luni de cand sunt mama celui mai cuminte si frumos baietel din tot Universul!

Nu stiu ce mi-as mai putea dori, consider ca Dumnezeu mi-a dat atat de multe si a fost atat de bun cu mine oferindu-mi-l pe Thomas, incat mi-e si rusine sa mai cer si altceva.

Tot ce imi doresc este sa fim cu totii sanatosi iar eu sa-i pot fi sprijin copilului meu atat timp cat el imi va permite.

Viata mea se imparte in doua momente importante: ziua de 13 August 1987 cand, dupa 2 zile de travaliu ( mama nu uita sa-mi aminteasca mereu acest aspect) la maternitatea Bucur din sectorul 6, am venit pe lume la ora 13.30, o fetita grasunica de 3 kilograme 800 care nu respira la nastere si ziua de 26 Martie 2018 cand la ora 14, Thomas mi-a oferit cea mai mare onoare, aceea de a-i fi mama. El a intrat in lume cu nota 10. Eu mai putin :)) Dar nu asta este relevant, ceea ce conteaza este ca eu simt ca m-am nascut de doua ori. De ce spun asta?

Ultimii ani, anteriori nasterii lui, au fost marcati de multe lacrimi si dezamagiri. Simteam ca ma pierd, ca ma scurg, nu gaseam raspunsul la intrebarile pe care le aveam. Am ratat multe evenimente in jurul meu pentru ca nu ma puteam bucura pentru ce se intampla. Uitandu-ma in urma, vizualizez clipe in care eram pe jos, acasa si plangeam singura fara sa stie cineva de mine si imi doream sa dispar.

Ma gandeam adesea cum ar fi fost daca nu as mai fi fost…

Desigur, nu va ingrijorati, imi dispareau rapid acele sentimente dar recunosc ca le-am simtit pe pielea mea si stiu ce greu este sa te pui pe picioare. Eu sunt printre cei norocosi, norocosi ca am o familie care ma iubeste, ca am insistat sa gasesc solutia la problemele mele, ca am apelat la ajutor specializat pentru a depasi momentele de negativism iar toti oamenii care au intrat in viata mea de-a lungul celor 7 ani de cautari, m-au modelat, m-au ajutat sa devin ceea ce sunt astazi. Cine sunt eu astazi? Sunt cea mai fericita femeie, cea mai implinita mama, cea mai iubita sotie si cel mai alintat copil de catre mama ei!

Sunt o persoana care uneori iubeste animalele mai mult decat oamenii si care plange cand este o reclama mai siropoasa la tv. Sunt o mama care nu doarme de 2 ani si 5 luni dar care uita ce e aia oboseala in momentul cand vine el si imi spune I love you mami! Sunt o sotie care primeste flori de la sotul ei just because it s Monday si care este iubita cu aceeasi intensitate cu care era iubita acum 13 ani. Sunt un copil pe care mama inca il alinta de parca ar fi un bebelus si nu o femeie de 33 de ani.

Va multumesc tuturor celor care mi-ati transmis un gand bun astazi de ziua mea si tuturor celor care va faceti timp sa cititi periodic aceste trairi ale mele scrise din inima pentru voi…

Share: